Főoldal
Keresés
BELÉPÉS
Ajánlat kérése
Küldje el!
Hiba jelzése!

FUVAROK :: ALKATRÉSZ, FELSZERELÉS :: Egyéb
FOGYASZTÁS CSÖKKENTŐ !!!

Szeretne mostantól kevesebbért autózni?
Megmutatjuk a megoldást.
  • tökéletesebb égés
  • alacsonyabb fogyasztás ( átlag 10% )
  • kevesebb károsanyag-kibocsátás

A megoldás a Petrol/Turbo Booster

Kernyezetünk - levegőnk közismerten legnagyobb szennyezői a szénhidrogéneket elégető kazánok, illetve a gépjárműmotorok. Egyszerű, olcsó és eredményes megoldást kínálunk erre a problémára. Ha ezekben a készülékekben az égés tökéletesen zajlana, és a benzin, az olaj vagy a gáz szennyezőanyagtól mentes lenne, akkor az égés során vízgőz (H2O) ?és széndioxid (CO2), azaz két a természetben is előforduló és azt így nem is szennyező égstermék keletkezne.
A belsőégésű motorokban és az olaj- illetve gázkazánokban az égés azonban korántsem tökéletes. Ha az égés tökéletlen, elsősorban két erősen mérgező anyag, szénmonoxid (CO) és el nem égett szénhidrogén (CH) távozik a kipufogócsövön. A zöldkártyás környezetvédelmi vizsgálaton pont ezt a két összetevőt mérik. A tökéletlen ?gés oka az, hogy az üzemanyag molekulái a vezetékben egymáshoz és a cső falához surlódnak, és elektrosztatikusan feltöltődnek. Ilyenkor a molekulák egymáshoz ragadnak - a folyamatot hasonlíthatjuk a fésülködés után összetapadt hajszálakhoz. A nem tökéletes égés miatt az üzemanyagban rejlő energia jelentős része nem hasznosul.
A kazánokból szintén rengeteg hasznos energia távozik a kéményen keresztül. Csak a legmodernebb és igen költséges berendezések képesek ennek egy részét visszanyerni. A Petrol Booster-t és a Turbo Booster-t (üzemanyag-erősítő készülékek) ezeknek a problémáknak a megoldására fejlesztetteék ki.

Hogyan működik ez az okos készülék?
Egy gyűrű alakú házban speciális mágneseket helyeztek el úgy, hogy különlegesen erős homogén mágneses mezőt hozzanak létre a gyűrű közepén. A gyűrűt az üzemanyag-vezetékre szerelik fel kívülről, annak megbontása nélkül úgy, hogy az üzemanyag (és ez lehet benzin, alkohol, gáz vagy gázolaj) ezen a különleges mágneses téren áramoljon keresztül. Az erős mágneses tér megszünteti az üzemanyag-molekulák elektrosztatikus feltöltődését, csökkenti a viszkozitást és így a porlasztáskor sokkal apróbb cseppekre bomlik fel az üzemanyag vagy fűtőanyag. Az apróbb cseppek jobban keverednek a levegővel, és így több oxigén érintkezik a szénhidrogén molekuláival, azaz felgyorsul az égés. Ennek következménye az, hogy egy része annak az üzemanyagnak, ami eddig vagy nem égett el, vagy a kipufogócsőben égett el, ezentúl hasznosítható. A tökéletesebb égés eredményeként csökken a kipufogógázban a mérgező CO és CH.
Egyszerű beszerelés
A Petrol Booster és a Turbo Booster beszerelése rendkívül egyszerű. Az üzemanyag vezeték karburátor, vagy injektor, vagy adagoló előtti szakaszára kell kívülről rögzíteni. A felszerelése nem érinti a gépjárművek garanciáját, sőt egyre több márkakereskedő ajánl ilyen elven működő készüléket kiegészítésként autóihoz. Ha a motorról leszerelik semmilyen módszerrel nem mutatható ki, hogy fel volt szerelve, az égés minősége romlani kezd, és visszaáll az adott típusra jellemző alacsonyabb hatásfok. A Petrol/Turbo Booster élettartama gyakorlatilag végtelen, kopó, cserére szoruló alkatrészt nem tartalmaz. A kisebb teljesítményű ( < 2000 cm3) gépjárműveknél a Petrol Booster, nagyobb motortérfogatú gépjárművekhez ( >=2000 cm3 felett), illetve nagy fogyasztású kazánokhoz (20l/óra felett) pedig a Turbo Booster felszerelése ajánlott.

A Petrol/Turbo Booster elönyös tulajdonságai:
beszerelése rendkívül egyszerű, az üzemanyag vezetékre kívülről kell rögzíteni műanyag kötegelőt adunk mellé, kopó, cserére szoruló alkatrészt nem tartalmaz, élettartama gyakorlatilag végtelen, nincs befolyással a gépjárművek garanciájára, átlag 10% üzemanyag megtakarítás! számolj utána, pár tankolás után már megéri! a megtakarítás függ a motor évjáratától, állapotától és típusától, a változást néhány üzemóra után érezhetjük - csendesebb a motor, gyorsításoknál rugalmasabb kb. 100 üzemóra elteltével a környezetvédelmi paraméterek 50-70%-kal javulnak.
Hogyan lesz az autódnak alacsonyabb fogyasztása, kevesebb károsanyag-kibocsátása?
A válasz: nagyon egyszerűen, a Petrol/Turbo Booster mágneses készülék alkalmazásával! Azt gondolom, hogy egy rendkívül kedvező ajánlatot tudunk biztosítani, mind minőségben, mind pedig ár-érték arányban.Nézzük is meg gyorsan, hogyan lesz az autódnak tehát alacsonyabb fogyasztása, kevesebb károsanyag-kibocsátása!

Jelenleg mibe ker?l?
Petrol Booster
2000 cm3, alatti benzineshez
1800 cm3 alatti dieselmotorokhoz
Fogyasztói ára: 9 000 Ft
Turbo Booster
2000 cm3, vagy afeletti benzineshez
1800 cm3 vagy afeletti dieselmotorokhoz
Fogyasztói ára: 12 500 Ft
KERMI enged?ly
A terméket a KERMI Minőségellenőrző és Szolgáltató Kft. megvizsgálta és beszerelhetőnek, üzemszerűen működtethetőnek minősítette.Ha szükséges, akkor az engedélyt e-mailban el tudjuk küldeni.

Szállítási és fizetési lehetőségek
2 féle egyszerű szállítási és fizetési lehetőség közül választhatsz:
Személyes átvétel egyeztetett időpontban (Bp. IX. ker?let) - kp-s fizetés
Postai küldemény - postai utánvétel
Postai utánvétel esetén a megrendelt termék(ek) ára + 1200 Ft szállítási, utánvételi és csomagolási költség fizetendő. A rendelés menete a következő: A bal oldali "KAPCSOLAT" menüpontban meg kell adni a rendelt készülék típusát és darabszámát illetve a kapcsolati adatokat, ezután hamarosan kapsz egy e-mailt, melyben az általad megadott adatokat ellenőrzésképpen visszaigazoljuk. Ezt követően 1 munkanapon belül postára adjuk neked a megrendelésed.

Ha bármilyen kérdésed felmerül, vagy bizonytalan vagy valamiben, hívd bátran a (30) 253-4580-as telefonszámot. örömmel segítünk neked! küldj e-mail az INFO@FUVAROK.HU címre írd meg mire lenne szükséged!
FELHASZNÁLÓ ADATAI
Eladó JOAUTO
Email Kapcsolat
Név/ Cégnév Minka József - az Ön partnere
Mobil 30-253-4580
RÉSZLETES ADATOK
BEVEZETŐFogyasztás csökkentés elérhető áron, hosszú élettartamú mágneses elven működő eszközzel diesel és benzines járműveken
Hírdetés típusaKínál
ELÉRHETŐSÉGI ADATOK
Telefon30/ 253-4580
Linkwww.burn-r.vic.hu/
MegyeFejér
Település
STATISZTIKAI ADATOK
Hirdetés ID 1209
Megjelenítve 18321
        
FOGYASZTÁS CSÖKKENTŐ !!! - Kép nagyítása FOGYASZTÁS CSÖKKENTŐ !!! - Kép nagyítása
KategóriaKategóriaKapcsolatKapcsolat Ajánlat kéréseAjánlat kérése Hiba jelzéseHiba jelzése ElküldésElküldésNyomtatásNyomtatás
...HÍRDESSEN ITT!!!
ZENE - RENDEZVÉNY - LAGZI
ZENE - RENDEZVÉNY - LAGZI
Bútor tömörfábólBútor, szekrénysor, minimál bútor
ÜZEMANYAG FOGYASZTÁS CSÖKKENTÕ
Príma Autó 2007 Kft. banner
GÉPI FÖLDMUNKA - ÉPÜLETBONTÁS - TEREPRENDEZÉS -KONTÉNERES SZÁLLÍTÁS
Konyhabútor, konyhaszekrény
Autóklíma töltés KLÍMA tisztítás GARANCIÁVAL!
bútor
bútor, faipar
makita akció
Tondach akció
oroszlány - bútor